Streeknieuws

Man schrikt: ‘Zie ik mijn fiets op de bovenleiding liggen, belachelijk’

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Voor Eric Fireng was het een bizarre avond. Hij kwam vrijdagavond met de trein aan bij station Dieren en hoorde dat de trein niet verder kon doordat er een fiets op de bovenleiding lag. Uiteindelijk bleek het de fiets van Fireng te zijn.

‘Ik kwam aan met de trein en ben naar beneden gelopen, maar mijn fiets stond daar niet meer. Ik hoorde al dat er een fiets op de bovenleiding was gevallen, dus ben meteen naar de plek toegelopen. Daar zag ik mijn fiets, daar schrok ik behoorlijk van’, vertelt Fireng.

Hij vindt het dan ook een bizarre actie. ‘Ik vind het belachelijk. Het is ook een oude aftandse fiets. Mensen die zulke dingen doen moeten aangepakt worden, dit is toch hopeloos.’

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten