Verenigingen, Verkiezingen2018

D66 Rheden houdt politiek café over klimaat en duurzaamheid

Foto: D66 Rheden

VELP – Op zaterdag 24 februari organiseert D66 Rheden een politiek café over klimaat en duurzaamheid.

Gastsprekers zullen zijn Rob Jetten, Tweede Kamerlid van D66 en woordvoerder Klimaat en Energie, en De 18 Minuten Man, die in zal gaan op het conflict tussen het menselijk brein en verduurzaming.

Het politiek café vindt plaats van 14:30 tot 17:00 in café d’Oranjeboom in Velp en is voor iedereen gratis toegankelijk. Wilt u hierbij aanwezig zijn? Meld u dan aan door een mail te sturen naar ikdenkmee@d66rheden.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten