Verenigingen

Met IVN speuren naar dierensporen in het bos

Foto: Corlène van der Camp // IVN

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom houdt zondag (18 februari) een wandelexcursie op zoek naar dierensporen in het bos bij Rheden. De start is om 13:00 uur op de hoek van de Arnhemsestraatweg en de Valkenbergselaan in Rheden.

In het bos bij het dorp Rheden, net buiten het drukke gebied van de toeristen, leven vele dieren. Of er tijdens de wandelexcursie dieren te zien zijn is de vraag, maar hun sporen zullen we vrijwel zeker te zien zijn.

Ook voor kinderen is dit een leuke en leerzame excursie die ongeveer anderhalf uur zal duren. Aanmelden is niet nodig. Deelname is gratis. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten