Streeknieuws

Vandalen vernielen tafeltennistafel in Rheden

Foto: politie Rheden-Rozendaal

RHEDEN – Vandalen hebben een tafeltennistafel in Rheden onder handen genomen. Er zit een groot gat in.

De tafeltennistafel staat op het speelterrein aan de Hoge Kamp. De politie is met een onderzoek begonnen. Er is nog niemand aangehouden.

De politie vraagt mensen die iets gezien of gehoord hebben zich te melden.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten