Kledingbank Dieren verruimt de openingstijden

Foto: Pixabay

DIEREN- De Kledingbank in Dieren, die eind september 2017 haar deuren opende, heeft de openingstijden verruimd. Het is nu open op woensdag van 10.30 tot 12.00 uur en op vrijdag van 10.30 tot 13.30 uur. 

De Kledingbank in Dieren is te vinden in het nieuwe verzamelgebouw aan de Van der Duyn van Maasdamstraat 63 in het Duynhuis, zoals het nieuwe onderkomen nu heet.

Op deze tijden kunnen bezoekers kleding uitzoeken voor het hele gezin, maar ook beddengoed, dekbedden, schoenen en zelfs wat speelgoed. Bezit u een Gelrepas dan kunt u per week 3 stuks gratis meenemen. Heeft u geen pas dan kunt u toch tegen een kleine bijdrage kleding uitzoeken.

Wie spulletjes overheeft kan ze ook langs brengen. Sinds kort is er ook de mogelijkheid kleine gebreken aan kleding door vrijwilligers te laten herstellen of bijvoorbeeld een broek korter te laten maken.