Vrouw uit Eerbeek gewond geraakt tijdens verkeersruzie

Foto: Studio Rheden

EERBEEK – Een 58-jarige vrouw uit Eerbeek is donderdag gewond geraakt tijdens een verkeersruzie in Eerbeek. De ruzie vond plaats bij de verkeerslichten op de kruising Brummenseweg en Dierenseweg.

De vrouw reed omstreeks in de ochtend op de Lageweg in de richting van de Brummenseweg. Ze vertelde aan de politie dat vanuit de Stuivenburgstraat een kleine witte auto heel dicht achter haar kwam rijden.

Vervolgens haalde de bestuurster van de witte auto de vrouw in en sneed haar hierbij af. Bij de kruising Brummenseweg en Dierenseweg moesten beide voertuigen stoppen voor rood licht. Hierop stapte de vrouw uit haar auto om de bestuurster van de witte auto aan te spreken op haar rijgedrag.

De andere bestuurster stapte eveneens uit haar auto en er ontstond een handgemeen waarbij de vrouw gewond raakte. De andere vrouw stapte weer in en sloeg rechtsaf in de richting van Dieren. De politie zoekt getuigen.