Streeknieuws

Vrouw uit Eerbeek gewond geraakt tijdens verkeersruzie

Foto: Studio Rheden

EERBEEK – Een 58-jarige vrouw uit Eerbeek is donderdag gewond geraakt tijdens een verkeersruzie in Eerbeek. De ruzie vond plaats bij de verkeerslichten op de kruising Brummenseweg en Dierenseweg.

De vrouw reed omstreeks in de ochtend op de Lageweg in de richting van de Brummenseweg. Ze vertelde aan de politie dat vanuit de Stuivenburgstraat een kleine witte auto heel dicht achter haar kwam rijden.

Vervolgens haalde de bestuurster van de witte auto de vrouw in en sneed haar hierbij af. Bij de kruising Brummenseweg en Dierenseweg moesten beide voertuigen stoppen voor rood licht. Hierop stapte de vrouw uit haar auto om de bestuurster van de witte auto aan te spreken op haar rijgedrag.

De andere bestuurster stapte eveneens uit haar auto en er ontstond een handgemeen waarbij de vrouw gewond raakte. De andere vrouw stapte weer in en sloeg rechtsaf in de richting van Dieren. De politie zoekt getuigen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten