Streeknieuws, Verkiezingen2018

In gesprek met Hendri Witteveen van de ChristenUnie Rheden

Hendri Witteveen van de ChristenUnie Rheden. Foto: Studio Rheden

DE STEEG РIn aanloop van de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart komen alle lijsttrekkers van de politieke partijen langs in de radiostudio van Studio Rheden. Elke week mogen twee partijen in het Rhedens Magazine hun partijprogramma verdedigen. 

Luister hier het gesprek met lijsttrekker Hendri Witteveen van de ChristenUnie Rheden terug. Hoe denkt de partij over een proef met legaal wiet telen en moet iedereen met een uitkering een tegenprestatie leveren? Ook zaken als armoede, zorg voor ouderen, vrijwilligerswerk en duurzaamheid komen aan de orde.

Luister hier het gesprek terug:

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie