Verenigingen

Portugese levensliederen in Oude Jan

Foto: Stichting Vrienden van de Oude Jan

VELP – Stichting Vrienden van de Oude Jan organiseert iedere derde zondag van de maand om 15.30 uur een kort middagconcert (zonder pauze) in de 12e eeuwse kerk aan de Kerkstraat in Velp. Komende zondag zal het trio Flor d’Luna een optreden geven.

Flor d’Luna speelt voornamelijk Portugese Fadomuziek (levensliederen) en eigen composities. Het trio bestaat uit Marcel Verheugd, Manuela Verbeek en zangeres Carla Koehorst.

De entree bedraagt 10 euro. Vrienden van Oude Jan betalen, bezitters van de Gelrepas en jongeren betalen iets minder. Voor kinderen is de toegang gratis. Kijk voor meer info op www.vriendenvandeoudejan.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten