Verenigingen

Leerlingen Het Rhedens Dieren geven musical in Theothorne

Foto: Theothorne

DIEREN – Leerlingen van Het Rhedens Dieren presenteren in maart weer een musical. De voorstellingen van de musical ‘Junglebook’ worden gegeven op 28 en 29 maart in Theothorne in Dieren. De voorstellingen voor leerlingen, docenten, ouders en andere geïnteresseerden starten om 19.30 uur in Theothorne.

Kaartjes zijn vanaf maandag (19 maart) verkrijgbaar voor 3 euro per stuk.

Naast deze 2 avondvoorstellingen wordt dit jaar ook een speciale voorstelling gegeven op donderdagmiddag 29 maart voor de groepen 8 van verschillende basisscholen in de omgeving.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten