Verenigingen

Rhedelijk Cultureel zoekt klassiek- en musicaltalent

Foto: Rhedelijk Cultureel

RHEDEN – Rhedelijk Cultureel is op zoek naar klassiek- en musicaltalent vanaf 10 jaar. Dankzij bijdrages van onder andere het VSB-fonds, het Prins Bernhard Cultuurfonds en Provincie Gelderland kan de stichting twee nieuwe en projecten starten.

De komende weken wordt o.a. een start gemaakt met het musicalproject ‘Een Magisch Oz’. Jongeren en volwassenen kunnen zich voor dit project aanmelden en in een eerste repetitie kosteloos meedraaien om te kijken of het wat voor ze is.

Een Magisch Oz’ wordt gerepeteerd op dinsdagen tussen 19.00 uur en 21.00 uur en zal in juni worden gespeeld. Rhedelijk Cultureel is ook op zoek naar klassiek talent.Kijk voor meer informatie op www.rhedelijkcultureel.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten