VVD trekt op de scooter door de gemeente Rheden

Foto: VVD Rheden

DE STEEG – Negen VVD kandidaat raadsleden trotseren zaterdag 24 februari de kou en gaan op elektrische Veluwescooters van Veluwe Actief toeren door de gemeente Rheden. Zij zijn te herkennen aan de blauwe jasjes en oranje vlaggen op de scooters.

Om 11.00 starten de VVD’ers bij De Harmonie in Laag-Soeren en gaan dan naar Dieren waar een stop gemaakt wordt bij Het Duynhuis. Dan gaat de route verder via Spankeren naar Ellecom waar MFC Nieuw Bergstein wordt bezocht.

Van Ellecom gaan de tocht verder naar De Steeg. En dan door naar Rheden om vervolgens naar Velp te rijden.

Het gezelschap stopt onderweg in elk dorp om met inwoners in gesprek te gaan, maar inwoners kunnen uiteraard de kandidaatsraadsleden aanhouden voor een gesprek.