Verenigingen

Drum en Showfanfare Van der Zandt bij lampionnenoptocht

Foto: Drum en Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt

RHEDEN – Drum en Showfanfare Mr. H.M. van der Zandt uit Velp doet in de maanden maart en april mee aan diverse evenementen. Zo zijn zij onder andere op zaterdag 10 maart bij de lampionnenoptocht in Rheden. En op vrijdagavond 16 maart organiseert ‘Velp voor Oranje’ en van der Zandt de lampionnenoptocht.

De tocht in Velp begint om 19.15 uur en de start is vanuit de Fredericusschool in de Emmastraat Velp. Zondag 25 maart organiseert van der Zandt de palmpaasoptocht, de optocht begint om 11.45 uur en gaat vanuit de parochie van de R.K. kerk in de Emmastraat.

In de maand april werkt van der Zandt mee aan het Wijktheater Velp. Op Koningsdag doet de vereniging mee aan de Aubade Velp, en gaan zij naar enkele ouderen en verzorgingshuizen in Velp om daar een concertje te geven.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten