Verenigingen

Met de boswachter op stap over de veluwe

Foto: IVN Oost-Veluwezoom

RHEDEN – Wandelaar kunnen op zondag 4 maart met de boswachter op pad. De boswachter kent het gebied op zijn duimpje en vertelt dan van alles over. Bos, heide, zandverstuivingen en landgoederen, je vindt dit allemaal op Veluwezoom.

Aanmelden kan via Natuurmonumenten.nl. Kosten voor deelname zijn voor volwassenen 5,00 euro en kinderen betalen 4,00 euro.

Er bestaat ook een kans dat wandelaars tijdens de wandeling oog in oog komen te staan met herten, wilde zwijnen, IJslandse paarden of Hooglanders. De tocht loopt zondag tussen 14.00 en 16.00 uur o.a langs het Herikhuizerveld en het IJsseldal.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten