Streeknieuws

Auto in Velp total loss door brand

Foto: Martin de Jongh

VELP – In Velp is dinsdagavond laat een auto zwaar beschadigd geraakt door een brand. De wagen is vermoedelijk total loss.

De autobrand aan de Pastoor Schaarsstraat werd iets voor middernacht ontdekt. De brandweer had het vuur snel uit. De politie onderzoekt nu of er sprake is van brandstichting.

In januari was in dezelfde buurt in Velp, aan de Waterstraat, ook al een autobrand. Het is niet bekend of de branden iet met elkaar te maken hebben.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten