Streeknieuws

Verdubbeling aantal gestolen auto’s in de gemeente Rheden

Foto: Pixabay

DE STEEG  – In de gemeente Rheden zijn vorig jaar twintig auto’s gestolen. Een verdubbeling ten opzichte van 2016. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

In geen enkel geval in 2017 in de gemeente Rheden is er tot nu toe door de politie iemand aangehouden. Het oplossingspercentage kan nog laag liggen, omdat voor veel zaken aan het einde van het jaar het onderzoek nog liep.

In Rozendaal werden vorig jaar vijf auto’s gestolen. Dat is een forse stijging met 2016. Toen werd er geen enkele auto gestolen. Ook in Rozendaal is geen enkele zaak uit 2017 tot nu toe opgelost, maar ook in Rozendaal gaat het om een voorlopig cijfer.

 

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten