Verenigingen

Beweegscoach geeft Dynamic Tennis in Rozendaal

Foto: Studio Rheden

ROZENDAAL – Sinds 2,5 jaar wordt dynamic tennis in de hal van Beekhuizen gespeeld onder begeleiding van de beweegcoach. Een gezellige groep deelnemers (60 plus) is elke woensdag actief van 11 tot 12.00 uur.

Dynamic tennis wordt gespeeld met een lichte foambal op een klein veld volgens de tafeltennisregels.

Het is niet alleen een erg leuke sport maar het is ook ideaal om rustig te starten na een blessure of om je conditie op te bouwen. De groep bestaat uit ruim 10 personen waarbij iedereen rekening houdt met de mogelijkheden van de ander.

Om mee te doen hoef je geen lid van Beekhuizen te zijn want je kunt een strippenkaart kopen (10 x voor € 40, -). De eerste keer kun je altijd gratis meedoen. Na afloop wordt er vaak gezamenlijk nog wat gedronken in het clubhuis.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten