Streeknieuws

Kruising in Velp afgesloten voor aanleg rotonde

Aanleg van een rotonde in Velp. Foto: Studio Rheden

VELP – De kruising met de Arnhemsestraatweg, Nordlaan en Daalhuizerweg in Velp is sinds maandag afgesloten. Op de kruising wordt een rotonde aangelegd.

Nu staan er nog verkeerslichten bij de kruising, maar die gaan verdwijnen. Oorspronkelijk zou de aanleg eind februari al beginnen, maar door de vorst ontstond er vertraging.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

De aanleg van de rotonde volgt op de werkzaamheden op de Arnhemsestraatweg tussen de kruising en de Hoofdstraat. Die weg is al sinds januari afgesloten. Dit deel van de Arnhemsestraatweg krijgt een nieuwe riolering en daarnaast wordt de weg aangepast. Tussen de fietspaden en de weg komt een betonrandje. Ook de middenberm wordt opgeknapt.

De aanleg van de rotonde gaat tot eind april duren. Daarna gaan de kruising en de Arnhemsestraatweg weer open. Vervolgens worden de Daalhuizerweg, Nordlaan en het deel van de Arnhemsestraatweg in de richting van Arnhem ook aangepakt.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten