Verenigingen

RiQQ zoekt beroepskunstenaars voor culturele aanmoedigingsprijs

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

RHEDEN – Cultuurbedrijf RiQQ biedt beroepskunstenaars, die aan het begin van hun loopbaan staan en in de gemeente Rheden wonen (of een duidelijke binding met de gemeente Rheden hebben) de mogelijkheid in aanmerking te komen voor de ‘Rabo / Burgemeester de Bruinprijs 2016’, de culturele aanmoedigingsprijs voor Rhedens talent.

Aan de prijs is een geldbedrag van 2.000 euro verbonden. Kandidaten kunnen tot 15 april voor deze prijs worden voorgedragen. Ook kunnen suggesties worden ingediend voor een kunstmanifestatie, waarbij meerdere sectoren van kunst betrokken zijn.

Prijswinnaars uit het verleden zijn o.a. Emmy Verheij, Gerrit van Middelkoop en Floor Eimers. Kandidaten worden voorgedragen bij Cultuurbedrijf RiQQ.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten