RiQQ zoekt beroepskunstenaars voor culturele aanmoedigingsprijs

Foto: Cultuurbedrijf RIQQ

RHEDEN – Cultuurbedrijf RiQQ biedt beroepskunstenaars, die aan het begin van hun loopbaan staan en in de gemeente Rheden wonen (of een duidelijke binding met de gemeente Rheden hebben) de mogelijkheid in aanmerking te komen voor de ‘Rabo / Burgemeester de Bruinprijs 2016’, de culturele aanmoedigingsprijs voor Rhedens talent.

Aan de prijs is een geldbedrag van 2.000 euro verbonden. Kandidaten kunnen tot 15 april voor deze prijs worden voorgedragen. Ook kunnen suggesties worden ingediend voor een kunstmanifestatie, waarbij meerdere sectoren van kunst betrokken zijn.

Prijswinnaars uit het verleden zijn o.a. Emmy Verheij, Gerrit van Middelkoop en Floor Eimers. Kandidaten worden voorgedragen bij Cultuurbedrijf RiQQ.