Verenigingen

Taalhuis Veluwezoom zoekt enthousiaste vrijwilligers

Foto: Pixabay

RHEDEN – Taalhuis Veluwezoom zoekt vrijwilligers die zich willen inzetten om anderen te helpen lezen, schrijven, rekenen en/of omgaan met de computer. Je leert bijvoorbeeld aan een deelnemer hoe je e-mails schrijft, een bijsluiter leest of een sollicitatiegesprek voert.

Je kunt als vrijwilliger van het Taalhuis op verschillende manieren mensen helpen vaardiger te worden in communiceren en het begrijpen van informatie.

Je begeleidt bijv. een deelnemer een-op-een, geeft samen met een docent les aan een groepje of ondersteunt de Taalhuiscoördinator bij de inloopspreekuren van het Taalpunt. Voor je aan de slag gaat als taalvrijwilliger volg je eerst een korte, leuke training. Wil je meer informatie, kijk dan op Taalhuisveluwezoom.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten