Studio Rheden, Verkiezingen2018

De verkiezingsbus in Rozendaal en Dieren, kijk hier de uitzendingen terug

Foto: Omroep Gelderland

DIEREN – De verkiezingsbus stond in de gemeenten Rheden en Rozendaal. Vanuit de bus gingen Thea Bremer en Thera van Schaik gingen op Studio Rheden in gesprek met de lijsttrekkers van de politieke partijen uit beide gemeenten. De uitzendingen zijn hieronder terug te kijken.

Verkiezingsbus in de gemeente Rheden

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Verkiezingsbus in de gemeente Rozendaal

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten