Verenigingen

Gratis compost halen op zaterdag in Velp en Dieren

Foto: Pixabay

RHEDEN – Dit jaar houdt gemeente Rheden haar jaarlijkse compostdag op zaterdag 17 maart. Op deze wijze wil de gemeente haar inwoners bedanken voor het gescheiden aanbieden van het groente-, fruit- en tuinafval (GFT).

De gemeente Rheden biedt de compost gratis aan. Ophalen kan op de parkeerplaats van het sportpark Overhagen (Biljoen, Velp) of de gemeentewerf in Dieren (Meidoornlaan 2) tussen 10.00 uur en 12.00 uur.

De compost wordt los aangeboden. Inwoners dien zelf te zorgen voor een plastic zak, schep en emmer om de compost in te doen. Er mag maximaal 250 liter compost per afhaler worden meegenomen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten