Streeknieuws

Vier bestuurders op de bon tijdens snelheidscontrole in Dieren

Foto: Pixabay

DIEREN – De politie heeft vrijdag in Dieren vier bestuurders op de bon geslingerd, omdat ze te hard reden. De controle werd gehouden op de Harderwijkerweg.

Op deze weg mag maximaal 50 kilometer per uur gereden worden. De hoogst gemeten snelheid was 74 kilometer per uur.

De vier bestuurders kunnen binnenkort een acceptgiro in de brievenbus verwachten.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten