Verenigingen

Wandeling door de heuvels in Beekhuizen

Foto: Corlène van der Camp // IVN

VELP – IVN-OostVeluwezoom start op zondagmiddag 18 maart om 14.00 uur een wandeling in Park Beekhuizen. Park Beekhuizen wordt ook wel “Klein Zwitserland” genoemd. In deze excursie wordt ook meteen duidelijk waarom.

De sportieve wandeling van die middag gaat over de drie heuvels van het park: de Keienberg, de Ossenberg en de Kamerdalseberg. Maar ook de vijver van Beekhuizen is in de route opgenomen.

Uiteraard komt ook het parkherstel dat Natuurmonumenten enkele jaren terug heeft uitgevoerd aan de orde. Het startpunt is aan de Blauwe laan/hoek Ossendaalselaan in Velp. De wandeling duurt ongeveer 2 uur en is kosteloos.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten