Streeknieuws, Verkiezingen2018

Op welke partij in Rheden moet je stemmen? Doe de stemhulp

Foto: Studio Rheden

DE STEEG – Op welke partij moet je nou gaan stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart? Voor de inwoners van de gemeente Rheden die dit nog niet weten is er een stemhulp online.

Via rheden.mijnstem.nl kunnen inwoners ontdekken welke politieke partij het beste bij hen past. Bij het maken van de stemhulp is geïnventariseerd welke thema’s er spelen op lokaal niveau en welke plannen de partijen hebben.

Met stellingen over gemeentelijke thema’s krijgen inwoners snel inzicht in partijstandpunten. De stellingen in de stemhulp laten ook zien op welke thema’s de partijen van mening verschillen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten