Streeknieuws

Winkelcentrum Calluna in Dieren verkocht

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Winkelcentrum Calluna aan het Callunaplein in Dieren is verkocht aan Certitudo Capital, een particuliere projectontwikkelaar en vastgoedbelegger in ’s-Hertogenbosch.

De verkoop bestaat uit 33 winkels, 72 huurappartementen en 31 garageboxen. Het winkelcentrum is gekocht van een particuliere belegger.

Het winkelcentrum bestaat dit jaar vijftig jaar en dat wordt deze zomer gevierd.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten