Streeknieuws, Verkiezingen2018

D66 Rheden na verlies: ‘Dit voelt als een klap in ons gezicht’

Dorus Klomberg van D66 Rheden. Foto: Studio Rheden

ELLECOM – ‘Dit voelt als een klap in ons gezicht.’ Dat is de eerste reactie van Dorus Klomberg van D66 Rheden na de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen in Rheden.

De partij was de grootste in Rheden, maar daalde fors. D66 Rheden ging van vijf naar drie zetels. Lijsttrekker Klomberg baalt enorm. ‘Wij zijn heel erg teleurgesteld. Wij hebben het gevoel dat wij de afgelopen vier jaar erg goed hebben gedraaid in de raad. Dit voelt als een klap in ons gezicht. Wij moeten kijken hoe wij doorgaan.’

De afgelopen vier jaar zat D66 in het college in Rheden. Eerder gaf wethouder Nicole Olland van D66 aan na de verkiezingen de Rhedense politiek te verlaten.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten