Streeknieuws, Verkiezingen2018

Magda Rook van GPRB: ‘Ongelooflijk. Wij zijn hier heel gelukkig mee’

Magda Rook van GPR Burgerbelangen. Foto: Studio Rheden

ELLECOM – Lijsttrekker Magda Rook van GPRB beseft nog niet helemaal dat haar partij nu drie zetels in de gemeenteraad van Rheden heeft. De partij zat met één zetel in raad en daar zijn er twee bijgekomen.

Het besef moet bij haar nog komen. ‘Ongelooflijk. Ik had dit niet verwacht. Ik vind dit fantastisch voor de ploeg. Wij zijn hier heel gelukkig mee. Het moet nog even neerdalen bij mij. Ongelooflijk’, zei Magda Rook op Studio Rheden op de verkiezingsavond in Ellecom.

GPRB is in de gemeente Rheden de enige lokale partij in de gemeenteraad.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten