Verenigingen

49ste Lammetjesdag komende zondag in de schaapskooi

Foto: Marc Pluim

RHEDEN – De jaarlijkse Lammetjesdag van de Rhedense Schaapskudde is dit jaar op zondag 25 maart bij de schaapskooi in Rheden. Doel van de dag is het ophalen van geld voor de instandhouding van de kudde. Bezoekers zijn welkom van 10 tot 16 uur.

Voor kinderen is er van alles te doen, zoals een groot springkussen, tekenen, schminken, het vliegend tapijt, de mini-zweefmolen, spelen met wol en zeepjes maken.

Ook is het mogelijk om te knuffelen met een lammetje. Maar dat kan alleen op vertoon van het geboortekaartje van een geadopteerd lammetje.

De adoptie van een lammetjes is een van de manieren om de kudde te steunen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten