Verenigingen

Kinderen gaan weer op stap met de Nachtwachter

Foto Natuurmonumenten

RHEDEN – Natuurmonumenten organiseert op zaterdag 24 maart van 19.30 tot 21.30 uur nog één wandeltocht met de Nachtwachter door Nationaal Park Veluwezoom. 

Er mag maximaal 1 begeleider per kind meelopen . Zaklampen zijn tijdens de tocht natuurlijk uit den boze. Deze activiteit is alleen geschikt voor mensen die goed ter been zijn, vanwege de in het donker te belopen oneffen paden.

Kinderen kunnen al meewandelen vanaf 5 euro per persoon. Aanmelden doe je via de website van Natuurmonumenten.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten