Streeknieuws

Op twee plekken in Dieren afsluitingen door werkzaamheden Traverse Dieren

Foto: Martin de Jongh

DIEREN – Op twee plaatsen in Dieren zijn er vanaf begin april afsluitingen. Van 3 april tot 27 april zijn er werkzaamheden aan het Stationsplein tussen de Middelhovenstraat en de Spoorstraat. Vanaf 9 april tot augustus wordt de Edybrug, ter hoogte van de Kanaalweg bij Spankeren vervangen.

Op het Stationsplein wordt een nieuw riool aangelegd en de rijbaan wordt opnieuw bestraat. Dit betekent dat vier weken lang geen gemotoriseerd verkeer of fietsverkeer mogelijk is tussen de Middelhovenstraat en de Spoorstraat. Er is een omleiding via de Prinsenstraat. Om te zorgen dat mensen toch zo goed mogelijk kunnen doorrijden wordt de weg tijdelijk tweerichtingsverkeer.

Edybrug

De Edybrug wordt helemaal vervangen vanaf 9 april tot augustus. De nieuwe brug wordt breder en er komen stoplichten. Auto’s en vrachtwagens worden tijdelijk omgeleid via de Kanaalweg-rotonde Imboslaan en de Van Rensselaerweg. De fietsdoorsteek naar de Van Rensselaerweg wordt tijdelijk geschikt gemaakt voor auto’s en vrachtwagens. Fietsers en voetgangers van en naar Spankeren worden tijdelijk omgeleid via de Spankerensebrug.

Even geduld

De werkzaamheden zijn naar verwachting in augustus klaar.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten