Verenigingen

Company FunFair markt op Het Rhedens Rozendaal

Foto: Pixabay

ROZENDAAL – Op Het Rhedens Rozendaal wordt donderdag 29 maart een Company FunFair markt georganiseerd. Een festival met muziek, entertainment en vele kraampjes met zelfgemaakte producten, hapjes en drankjes, bloemen, meubels, sieraden en meer.

Het bijzondere aan deze markt tussen 12.00 uur en 14.00 uur is dat alles door leerlingen wordt gerund en dat de opbrengst naar ontwikkelingslanden gaat.

De markt is onderdeel van Company FunFair, een tweedaags onderwijsproject over ondernemerschap. waarbij 4 havo leerlingen van Het Rhedens Rozendaal op een leuke en interactieve manier een onderneming starten.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten