Verenigingen

Mauritiusschool organiseert sponsorloop voor schaapskudde

Foto: schaapskudde.nl

RHEDEN – De Mauritiusschool in Rheden organiseert weer een sponsorloop op woensdagochtend 28 maart, in de Goede Week voor Pasen, net zoals 2 jaar geleden. De opbrengst gaat naar een goed doel: de Rhedense Schaapskudde.

Alle leerlingen van de Mauritiusschool bezoeken ook de komende tijd de kooi om een lammetje te adopteren.

De sponsorloop is op woensdag 28 maart van 08.45 tot 09.45 uur in de Hangmat in Rheden. Op vrijdagochtend 13 april komt herder Cynthia Berendsen naar de Maurtiusschool om feestelijk de cheque met de opbrengst in ontvangst te nemen.

Het geld wordt besteed aan het welzijn van de schapen. Aan nieuwe voerbakken en brokken en stro voor in de stal, maar ook aan medicijnen. Want ook lammetjes en schapen zijn wel eens ziek.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten