Streeknieuws

Contant betalen bij de gemeente Rheden blijft mogelijk

Foto: Studio Rheden

DE STEEG – Een rijbewijs of een paspoort contant afrekenen bij de gemeente Rheden blijft mogelijk. Volgens burgemeester Carol van Eert zijn er geen plannen om het contant betalen aan de balie af te schaffen.

Er zijn steeds meer gemeenten die het contant betalen afschaffen. Bezoekers kunnen daar alleen nog met de pinpas betalen, maar de gemeente Rheden is dat niet van plan.

GroenLinks in Rheden had daar vragen over gesteld. De partij vindt dat met name ouderen, mensen in de schuldhulpverlening en daklozen de dupe zouden worden van het eventueel afschaffen van contant betalen.

Burgemeester Carol van Eert laat weten dat inwoners gewoon contant kunnen blijven betalen op alle plekken waar de gemeente diensten verleend.

 

 

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten