Streeknieuws

Komen er arbeidsmigranten in het voormalig gebouw van Vivare in Velp?

Foto: Google Streetview

VELP – In Velp gaan geruchten dat het voormalig kantoorgebouw van Vivare in Velp-Zuid gebruikt gaat worden voor de huisvesting van arbeidsmigranten. Reden voor Henk Molenaar van de Rhedense SP om aan de gemeente Rheden vragen te stellen. Het antwoord: het is nog onduidelijk wat er met het pand gaat gebeuren.

Vivare was eigenaar van het gebouw aan de Waterstraat, maar het pand is onlangs verkocht. Volgens de gemeente Rheden zijn er gesprekken met de nieuwe eigenaar, maar er is nog niet gesproken over specifieke doelgroepen.

‘Gezien de grote hoeveelheid arbeidsmigranten die reeds in die omgeving gehuisvest zijn, ligt de gemeentelijke voorkeur bij andere doelgroepen’, laat de gemeente weten.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten