Zadenverkoop IVN-tuin Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom organiseert op maandag 2 april (2e Paasdag) van 11.00 tot 16.00 uur haar jaarlijkse verkoop van zaad van “wilde” planten uit de IVN-tuin. De tuin is gelegen naast het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten.

De verkoop vindt plaats binnen in het bezoekerscentrum aan de Heuvenseweg 5a in Rheden.

Medewerkers van de IVN-tuin in Rheden hebben voor een aantrekkelijke collectie zaden gezorgd. Naast zaden van planten uit de rode lijst zoals korenbloem, slanke sleutelbloem, duifkruid, bolderik en rapunzelklokje hebben ze ook zaden van planten voor vlinders en bijen, keukenkruiden, oude nutsgewassen en zomerboeket planten. Voorbeelden zijn fenegriek, dille, pastinaak, boerentabak en gele ganzenbloem. En zaaiadvies wordt er gratis bijgeleverd. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl.