Verenigingen

Zadenverkoop IVN-tuin Rheden

Foto: Martin de Jongh / Studio Rheden

RHEDEN – IVN Oost-Veluwezoom organiseert op maandag 2 april (2e Paasdag) van 11.00 tot 16.00 uur haar jaarlijkse verkoop van zaad van “wilde” planten uit de IVN-tuin. De tuin is gelegen naast het bezoekerscentrum van Natuurmonumenten.

De verkoop vindt plaats binnen in het bezoekerscentrum aan de Heuvenseweg 5a in Rheden.

Medewerkers van de IVN-tuin in Rheden hebben voor een aantrekkelijke collectie zaden gezorgd. Naast zaden van planten uit de rode lijst zoals korenbloem, slanke sleutelbloem, duifkruid, bolderik en rapunzelklokje hebben ze ook zaden van planten voor vlinders en bijen, keukenkruiden, oude nutsgewassen en zomerboeket planten. Voorbeelden zijn fenegriek, dille, pastinaak, boerentabak en gele ganzenbloem. En zaaiadvies wordt er gratis bijgeleverd. Kijk voor meer info op www.ivnoostveluwezoom.nl.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten