Infomarkt “Vitaal op elke leeftijd” zeer informatief

Foto: Studio Rheden

VELP – De jaarlijkse infomarkt in het Gezondheidscentrum in Velp had afgelopen zaterdag weer een goed gevuld programma. Nu eens niet naar het Centrum, omdat je ziek bent, maar omdat je dat juist wilt voorkomen. “Vitaal op elke leeftijd” bood voor jong en oud nuttige informatie.

Een looproute voerde de bezoekers langs alle activiteiten en infopunten, zowel binnen als buiten. Onderweg kon men vragen beantwoorden, waarmee een verrassingstas met toepasselijke inhoud kon worden verdiend.

Een veelheid aan activiteiten liet de bezoeker aan den lijve ervaren hoe je vitaal kunt zijn en blijven op elke leeftijd. Onder andere door houding en voeten te laten checken, balans en spierkracht te oefenen op de hindernisbaan, meedoen aan gym en adviezen krijgen over verantwoord en plezierig bewegen.

Er was weer een proeverij van goed en lekker eten, een barista die heerlijke koffie maakte en veel informatie over gezonde voeding.

Deel dit artikel:

redactie@studiorheden.nl