Streeknieuws

Honderden bezoekers zien paasvuur in Laag-Soeren

Foto: Studio Rheden

LAAG-SOEREN – Het traditionele paasvuur in een weiland aan de Badhuislaan in Laag-Soeren werd zaterdagavond ontstoken. Met een drankje in de hand keken de honderden bezoekers toe hoe de stapel snoeihout in vlammen opging.

De Laag-Soerense muziekvereniging Sempre Crescendo zorgde voor vrolijke muziek. Paasvuren zijn een oeroude traditie in het oosten van Nederland. Met Pasen worden op verschillende plaatsen grote vuren aangestoken.

Op het Burgemeester Brandtplein in Velp is op eerste paasdag vanaf 20.00 uur ook een paasvuur.

Beelden Omroep Gelderland

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten