Streeknieuws

Asfalteren van de Arnhemsestraatweg in Velp is begonnen

Foto: Studio Rheden

VELP – Het asfalteren van een deel van de Arnhemsestraatweg in Velp is dinsdag begonnen. Ook een deel van de nieuw aan te leggen rotonde op de kruising met de Nordlaan en Daalhuizerweg wordt geasfalteerd.

De weg is al sinds januari afgesloten, maar het einde komt nu in zicht. Er wordt deze week op één rijbaan asfalt gelegd en een deel van de rotonde wordt ook gedaan.

Daarna wordt de bovenleiding van de trolleybussen verlegd, zodat de bussen vanaf vrijdag over de nieuwe rijbaan kunnen rijden. Vervolgens wordt de andere rijbaan ook opnieuw geasfalteerd.  De weg blijft, behalve voor bussen, voor het andere verkeer in beide richtingen afgesloten.

Het asfalteren van de andere rijbaan gaat een stuk een sneller, omdat hier geen riolering hoeft te worden aangelegd. Het is de bedoeling dat eind april de Arnhemsestraatweg open gaat en de rotonde klaar is.

Daarna gaan de Nordlaan, Daalhuizerweg en het deel van de Arnhemsestraatweg in de richting van Arnhem dicht. Ook deze straten krijgen nieuw asfalt.

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten