Streeknieuws

Burgemeester Rheden stuntelt bij doop schip

Foto: Facebook gemeente Rheden

DIEREN – Dat het dopen van een schip best lastig kan zijn, heeft burgemeester Carol van Eert van Rheden maandag aan den lijve ondervonden. Hij gooide vijf keer mis.

Scouting Dieren heeft begin dit jaar een nieuw schip aangeschaft en op tweede paasdag werd dat feestelijk gevierd. De burgemeester hoefde alleen maar een fles champagne – die vastzat aan een touw – tegen de boeg te gooien, maar dat bleek makkelijker gezegd dan gedaan.

Pas bij de zesde poging spatte de fles uiteen, waarna Van Eert het schip een behouden vaart wenste.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de banner te klikken

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten