Streeknieuws

Jumbo in Velp gesloten vanwege verbouwing

Foto: Studio Rheden

VELP – De Jumbo op de IJsselstraat in Velp is in verband met een verbouwing gesloten vanaf dinsdagmiddag. De supermarkt opent over twee weken, op woensdagochtend 18 april, haar deuren weer.

De nieuwe Jumbo krijgt een nieuw versplein. Daarbij worden afdelingen met verse pizza’s en vers gegrilde kippen toegevoegd. Tevens krijgen klanten de mogelijkheid om zelf diepgevroren vis te scheppen. Tot slot wordt aan de supermarkt een slijterij, waar sterke drank kan worden gekocht, toegevoegd.

‘Er gaat veel veranderen,’ zegt filiaalmanager Ronald van der Velde. ‘De winkel wordt ruimer ingedeeld, waardoor klanten vlotter boodschappen kunnen doen. Op het nieuwe versplein willen we een echte versbeleving bieden.’

Om 9.00 uur op woensdag 18 april wordt de vernieuwde Jumbo feestelijk heropend.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten