Verenigingen

Theatervoorstelling: Velp Zuid of Velp Noord?

Foto: Buurthuis de Poort Velp

VELP – RIQQ organiseert een theatervoorstelling over het leven in Velp Oud Zuid. Deze twee voorstellingen vinden plaats op 14 en 15 april om 14.30 uur.

De voorstelling gaat over “Velp Zuid of Velp Noord?”. Waar woon je, want dat maakt nogal wat uit. Maar is dat eigenlijk wel zo? En kloppen de vooroordelen die ze over elkaar hebben wel? Het is een voorstelling vol grappige, herkenbare en aangrijpende verhalen over thuiskomen, vriendschap, oorlog en de liefde voor muziek.

Het is een voorstelling langs 5 locaties. Het start en eindpunt is Buurthuis De Poort, in Velp. Kaartjes zijn vooraf te koop (2.50 euro) via Cultuurbedrijfriqq.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten