Verenigingen

EK Voetbal bij DVOV in Virtual Reality

EK Voetbal bij DVOV in Virtual Reality

Foto: Pixabay

VELP – De KNVB Oranje Experience komt naar Velp tijdens het schoolvoetbaltoernooi op 11 april op de velden van DVOV. De KNVB Oranje Experience bestaat uit een bus waarin je gratis nogmaals het EK Vrouwenvoetbal van 2017 kan beleven via Virtual Reality.

De Oranje-dames wonnen in 2017 het EK Vrouwenvoetbal (WEURO), dat plaatsvond in Nederland. Naast de bus met de Virtual Reality-beleving wordt de mogelijkheid geboden om met de originele WEURO-beker op de foto te gaan.

Verder is er tijdens het voetbaltoernooi een voetbalspel onder leiding van KNVB-trainers en een straffenschoppenwedstrijd voor dames, waarin ook gemeten wordt hoe hard je schot.

 

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten