Verenigingen

Voorjaarsconcert in Dorpskerk Spankeren

Foto: Studio Rheden

SPANKEREN – Stichting Dorpskerk Spankeren organiseert op vrijdag 13 april een voorjaarsconcert. Dit wordt vanaf 20.00 uur gegeven door het theaterkoor Music For All uit Dieren.

Theaterkoor Music for All bestaat op dit moment uit 33 actieve leden en staat onder de leiding van dirigent / componist Christan Grotenbreg. Het repertoire van het lenteconcert gaat van Alan Parsons tot de meezinger Tulpen uit Amsterdam.

Na het lente concert verlenen zij ook nog hun medewerking aan de Oranjeavond op 26 april in Dieren. De komende grote voorstelling heet ‘Machina’ en zal op 29 en 30 september worden opgevoerd in de schouwburg van Theothorne.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten