Verenigingen

Cursus leren hardlopen bij Atletiekvereniging Gelre

Foto: A.V. Gelre

DIEREN – Atletiekvereniging Gelre start met een cursus leren hardlopen voor beginners. Het doel is dat iedereen na 8 weken trainen ruim 3 kilometer kan hardlopen. De cursus start op zaterdag 14 april

De cursus vindt plaats op zaterdagochtend 11.00 uur en woensdagavond om 19.00 uur bij het clubhuis aan de kolonieweg in Dieren.

De atletiekvereniging uit Dieren organiseert ook een clinic Nordic Walking op zaterdag 7 april. Nordic Walking ontziet de rug en knieën en zorgt voor extra calorie verbranding. Kijk voor meer informatie op www.avgelre.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten