Verenigingen

Struintocht met boswachter over Veluwezoom

Foto: Natuurmonumenten

VELP – Wie wil met boswachter een struintocht maken? Dat kan komende vrijdag (13 april) over de heuvels en door de dalen van de Veluwe in Nationaal Park Veluwezoom. De tocht start 9.30 uur vanaf het bezoekerscentrum. Deze activiteit is niet goedkoop. Leden betalen 40 euro en niet-leden 50 euro inclusief lunch.

De tocht begint bij station Velp. Hierna gaat die verder via landgoed Beekhuizen, het Rozendaalse veld, signaal Imbosch (met zijn 110 meter het hoogste punt van de Veluwe) naar bezoekerscentrum Veluwezoom in Rheden. Om 16.30 uur eindigt de struintocht .

De tocht van 16 km is alleen geschikt voor mensen met een goede wandelconditie. De groep bestaat uit 10 deelnemers en 2 gidsen.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten