Streeknieuws

Schelmseweg in Rozendaal is weer open

Foto: Studio Rheden

ROZENDAAL – Iets eerder dan gepland is de Schelmseweg bij de Hertog van Gelrestraat in Rozendaal, weer open voor het verkeer. De kruising is aangepakt om de leerlingen, die straks naar de nieuwe dorpsschool gaan, een zo veilig mogelijke oversteek te bieden.

Er zijn middengeleiders gelegd (zie foto),  en de Hertog van Gelrestraat heeft een haakse aansluiting gekregen op de Schelmseweg. Tussen de oversteek en het nieuwe fietspad naar de Bremlaan is op het fietspad tweerichtingsverkeer ingesteld.

De werkzaamheden zijn iets sneller verlopen dan gepland. In plaats van vrijdag is de kruising woensdag alweer open.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten