Verenigingen

Speuren op zaterdagochtend naar wild op de Veluwezoom

Foto: Natuurmonumenten

RHEDEN – In Nationaal Park Veluwezoom leven veel grote wilde dieren. Wie heeft ooit een wild zwijn, edelhert, ree, das of vos in het echt gezien? De boswachter weet de beste plekjes om ze tegen te komen. 

Gezinnen met kinderen van 7 tot 12 jaar kunnen zaterdagochtend 14 april  van 7.00 – 9.00 uur meedoen. De kosten voor deelname zijn 4 euro

Aanmelden kan via: www.natuurmonumenten.nl. Doe wel bedekkende kleding aan voor tekens en trek stevige schoenen aan. Neem ook een verrekijker mee.

Deel dit artikel:

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten