Verenigingen

Cursus Handletteren krijgt vervolg in buurthuis de Poort

Foto: Buurthuis de Poort Velp

VELP – Ingeborg Kaandorp verzorgt vanaf 17 april op dinsdagavond van 19.30 tot 21.00 uur een nieuwe cursus handletteren. In de cursus handletteren leer je de kunst van het tekenen van letters. Deze wordt gegeven in Buurthuis de Poort.

Het zijn 5 lessen voor rond de 10 personen, de kosten zijn 35,00 per persoon. Tijdens de cursus leer je teksten schrijven op kaarten, posters, servies, winkelruiten etc etc.

Ingeborg Kaandorp vertelt hoe het gaat. Ze bouwt het rustig op, stapje voor stapje. Het is niet zo moeilijk als het lijkt en na deze cursus kun je al heel wat mooie kaarten of posters maken. De mogelijkheden zijn eindeloos. Opgeven kan via www.buurthuisdepoort.nl.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten