Verenigingen

Oranjekermis in het centrum van Velp

Foto: Pixabay

VELP – Het is weer kermis in Velp. Van donderdag 12 tot en met zondag 15 april organiseert Stichting Velp voor Oranje weer een kleine Oranjekermis in het centrum op parkeerterrein De Vlashof achter Albert Heijn. De kermis is alle dagen open van 13.00 tot en met 23.00 uur.

Net als voorgaande jaren is de kermis ook geschikt gemaakt voor gehandicapte. Vrijdag om 13.30 uur komt loco-burgemeester Ronald Haverkamp de kermis bezoeken.

De Oranjekermis wordt al jaren lang georganiseerd door Stichting Velp voor Oranje. Met de opbrengst van de pacht wordt op 27 april het Koningsfeest georganiseerd en eens in de vijf jaar de herdenkingen en vieringen van de Bevrijding.

Reageren is niet mogelijk

Persberichten, wetenswaardigheden en tips, mail de redactie

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten