Streeknieuws

Bouwvakker gewond tijdens werkzaamheden Traverse Dieren

Foto: Studio Rheden

DIEREN – Een bouwvakker is vrijdagmiddag gewond geraakt tijdens werkzaamheden aan het verkeersproject Traverse Dieren. Het ongeval gebeurde bij de tunnelbak aan de Burgemeester de Bruinstraat in Dieren.

De man werd door ambulancepersoneel op de brancard gelegd en meegenomen naar het ziekenhuis. Over de oorzaak van het ongeval is nog niets bekend.

Traverse Dieren is het verkeersproject om de doorstroming van het verkeer door Dieren te verbeteren. Daarvoor wordt er onder meer een tunnelbak aangelegd.

Reageren is niet mogelijk

Wij plaatsen functionele cookies, om deze website naar behoren te laten functioneren en analytische cookies waarmee wij het gebruik van de website kunnen meten. Deze cookies gebruiken geen persoonsgegevens. Wij maken geen gebruik van advertentiecookies. Klik op meer informatie over ons cookiebeleid. Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten